Perabot Murah

Barangan Perabot Murah bayar bulan-bulan ansuran tanpa deposit. Ok lah aku ingat nak share pakej “perabot murah” ni. Memang takde deposit dan bayar bulan-bulan sepenuhnya tanpa caj terselindung. Cuma RM113 sebulan semua sekali barangan di bawah.

Share 1 pakej dulu. Kalo ada sambutan akan update pakej lain secara berkala – dengan harapan dapat membantu golongan tertentu yang memerlukan.  Tolong kawan promosi kat blog ni jap.
Pakej Perabot Murah A ( 6 barang 1 harga ).
  • Sofa L-shape (6 kaki).
  • Set bilik tidur ( katil queen size, Meja solek, Almari, etc ).
  • Tilam Queen Size (5kaki X 8inci).
  • Set meja makan (kapasiti untuk 6 orang).
  • Meja Kopi (3×2 kaki).
  • Rak TV.
Ini adalah antara satu pakej perabot sofa, set bilik tidur, katil, rak TV, set meja makan yang paling murah.
Gambar item perabot yang disebutkan di atas

1. Sofa ( pilih di antara 4 ini ).
Sofa no.1
Sofa No.2
Sofa no.3

 

Sofa no.4
2. Set bilik tidur ( Sorry tiada gambar ).
  • Set Meja Solek dengan cermin slide
  • Meja tepi Katil.
  • Katil Queen Size.
  • Almari pakaian ( material kayu ).
  • Set warna sama dengan rak TV di bawah.
3. Tilam Untuk katil ( sorry tiada gambar ). Juga bersesuaian dengan katil.
4. Set Meja Makan ( satu-satunya pilihan ).
5. Rak TV ( satu-satunya pilihan ).
6. Meja Kopi ( sorry tiada gambar ).
  • Warna sama seperti rak TV.
  • Material Kayu.
Perabot paling murah boleh bayar ansuran secara bulan-bulan tanpa deposit. Bayaran untuk mengambil semua set di atas adalah RM113.00 sebulan (Tiada kos penghantaran dan tiada caj terselindung. Kompom itulah jumlah nya). Promosi tamat bila belum di pastikan.
Syarat
  • Bayaran memalui Aeon Bank.
  • Kaki tangan Swasta.
  • Penjawat Awam pun boleh.
  • Bagi penjawat awam yang mempunyai potongan biro angkasa tepat-tepat atau lebih 60% pun boleh lepas.
  • Potongan bukan melalui biro angkasa.
Dokumen Diperlukan
  • 1 Salinan IC depan belakang.
  • 1 Salinan Kad Bank depan belakang.
  • Penyata ringkas terkini akaun bank atas nama sendiri (Amek dari ATM).
  • 1 Salinan slip gaji 3 bulan yang terbaru.
Itu sahaja syarat yang di perlukan. Kemudian dokumen itu simpan dahulu.
Sila reply pada ruangan komen di bawah ini.
  • Nama Penuh.
  • Alamat Penuh.
  • No IC.
  • No telefon.
  • Email (jika perlu).
  • Dan sebarang pertanyaan.

Segala butir peribadi seperti di atas akan di pelihara dan tidak akan di paparkan pada ruangan komen. Tapi akan di hubungi untuk beri feedback. Sekiranya masih ragu sila email ke tougedrift87@gmail.com dan maklumkan pada komen di bawah. Harap membantu.

Related : Promosi, Perabot murah, Bayar bulan-bulan, Tanpa deposit, Set bilik tidur, Set Sofa, Set meja makan, rak TV, Promosi perabot hari raya.

Malaysia Kini

Hi Malaysia Kini adalah Admistrator di webberita.com, dan SEO Warrior + Social Manager di forblogger.net news portal. Malaysia Kini juga adalah salah seorang Repoter dan Writter daripada lainnya. Organisasi kami ditegah menyebelahi mana² organisasi politik dan lainnya, hanya sekadar menyiarkan berita secara neutral dari pelbagai kategori.

38 thoughts on “Perabot Murah

    1. Salam Ilya.. tolong inboxkan no teleforn anda seperti saya maklumkan dalam Fb comment diatas. Pihak berwajib akan hubungi anda, jika nampak gambaran serius, mereka akan datang untuk perbincangan lebih jelas.

  1. Kalo nak bg no telefon. Nanti pekerja syarikat sendiri call n dtg bw borang aeon bank skali. Bayaran selepas 3 bulan guna barang baru mula bayar. Bank in sendiri. Apa pun berikan no telefon dahulu untuk berbincang

  2. Boleh… Kalo nak bg no telefon. Nanti pekerja syarikat sendiri call n dtg bw borang aeon bank skali. Bayaran selepas 3 bulan guna barang baru mula bayar. Bank in sendiri. Apa pun berikan no telefon dahulu untuk berbincang

  3. Boleh..Kalo nak bg no telefon. Nanti pekerja syarikat sendiri call n dtg bw borang aeon bank skali. Bayaran selepas 3 bulan guna barang baru mula bayar. Bank in sendiri. Apa pun berikan no telefon dahulu untuk berbincang

  4. masih ada lg ka promotion ni? Klu byran tanpa deposit & monthly RM113 not bad…i dok cari sofa, katil n meja makan…kt mana ur shop? tq…

  5. UPDATE 20112 : Memandangakn ramai yang inbox. dan saya busy. mohon kalian berikan no telefon ke official fan page kami. Inbox no telefon dan mention untuk perabot. Pihak perabot akjan hubungi anda untuk perbincangn lebih jelas. Sekiranya nampak gambaran anda berminat, langkah seterusnya akan diaturkan, Sama ada anda dijemput dtg ke kedai atau mereka datang kerumah beserta borang. TQ

Leave a Reply