Misha Omar bertunang

Gambar Misha Omar Bertunang

Misha Omar Bertunang!! Alhamdulillah, penyanyi yang pernah popular menerusi lagu bunga-bunga cinta akhirnya mengikat tali pertunangan dengan pasangannya Firos Ezzwan Rossly seorang juruterbang Penerbangan Malaysia (MAS). Misha Omar yang kini berumur 30 tahun ini belum menetapkan tarikh pernikahannya namun, menjelaskan jika tiada aral melintang mereka akan diijabkabulkan selewat-lewatnya hujung tahun ini.

Majlis pertunangan Misha Omar dan pasangannya ini telah berlangsung secara tertutup di kediaman keluarga Misha di Kampung Guchil Bayam, Kota Baharu, Kelantan. Diharapkan dengan status Misha yang kini sebagai tunangan orang dapat menamatkan segala spekulasi mengenai status Misha yang diperkatakan sebelum ini. Berikut saya kongsikan gambar ketika Majlis Misha Omar bertunang :

Gambar Majlis pertunangan Misha Omar

Misha Omar bertunang
Misha Omar Bertunang
Majlis Misha Omar bertunang
Gambar Misha Omar bertunang
Gambar tunang Misha Omar

Malaysia Kini

Hi Malaysia Kini adalah Admistrator di webberita.com, dan SEO Warrior + Social Manager di forblogger.net news portal. Malaysia Kini juga adalah salah seorang Repoter dan Writter daripada lainnya. Organisasi kami ditegah menyebelahi mana² organisasi politik dan lainnya, hanya sekadar menyiarkan berita secara neutral dari pelbagai kategori.

2 thoughts on “Gambar Misha Omar Bertunang

Leave a Reply