Oki Setiana Dewi Datang Kelantan

Oki Setiana Dewi datang Kelantan? Ya, Oki Setiana Dewi Datang Kelantan hari ini sempena Program Hari Hiburan Islam (HAI) 2012 yang diadakan di Kota Bahru, Kelantan.

Heroin Filem Ketika Cinta Bertasbih

Pasti ada yang tidak mengenali nama Oki Setiana Dewi kan? Tetapi jika disebut nama filem ini, pasti ramai yang tahu. Filem ‘Ketika Cinta Bertasbih’. Sebuah filem adaptasi novel bercorak islamik yang sangat popular dikalangan penggemar filem Islamik di Indonesia dan Malaysia pada tahun lepas. Sebenarnya Oki Setiana Dewi merupakan heroin filem Ketika Cinta Bertasbih iaitu Anna Althafunnisa.

Mengenai lawatannya ke Malaysia iaitu ke Negeri Kelantan bermula hari ini iaitu 9 Mac sehingga 10 Mac bersempena program Hari Hiburan Islam (HAI), Oki Setiana Dewi dijemput untuk mengisi slot Program Bicara Selebriti (Manisnya Hidayah-Mu) disamping mempromosikan buku hasil tulisan beliau iaitu ‘Melukis Pelangi’ dan ‘Sejuta Pelangi’. Rancangan Bicara Selebriti akan berlangsung 9 Mac pukul 9 malam di Kelantan Trade Centre dan akan ditayangkan secara langsung melalui TV Kelantan. Pada 10 Mac pula Oki Setiana Dewi akan berada di Perpustakaan Awam Negeri Kelantan untuk mempromosikan buku terbarunya.

Heroin Filem Ketika Cinta Bertasbih KCB

Oki Setiana Dewi Datang ke Kuliah Tuan Guru Nik Aziz

Filem KCB heroin Ana Altafunisa

Oki Setiana Dewi Melawat Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat

Heroin Filem KCB datang Malaysia

Oki Setiana Dewi@Anna Althafunnisa lawat Kelantan

 

Video Oki Setiana Dewi Datang Kelantan

Terima kasih kerana membaca, manakala jika tidak salah : ada terdapat video promo Oki Setiana datang Kelantan yang boleh dilihat di youtube. Boleh saksikan di sana.

Comments

Leave a Reply