Super Spontan — Program Lawak

Super Spontan program lawak 2012!! Super Spontan sebuah program lawak yang menampilkan 2 kumpulan yang terdiri daripada pelawak dan selebriti.

Mereka akan bersaing bagi merebut gelaran juara setiap minggu yang ditentukan melalui undian SMS penonton. Pasukan yang tewas setiap minggu akan memasuki pusingan penyingkiran di mana salah seorang peserta dalam kumpulan yang tewas akan disingkirkan berdasarkan undian daripada setiap ahli kumpulan.

Rancangan ini bagi yang dah melihatnya di minggu pertama, respon mereka ianya sangat cool (manakala di bawah ini adalah jadual rancangan setiap minggu ).

Super Spontan

Super Spontan yang merupakan penambahbaikan dari rancangan Spontan. Jika dahulunya hadiah hanya dibuat untuk suka-suka namun kali ini super spontan muncul dengan lebih lumayan dengan hadiah utama wang tunai bernilai RM100,000.00.

Dibawah adalah fan page program super spontan bagi anda mendapatkan video dari minggu ke minggu, like untuk get update video.

Video Super Spontan : Dapatkan Update Mereka

Comments

    • says

      Boleh ar bro. try tgk NEXT POST Video Super Spontan.. eheee nak menilai tu aku x dapat nak jawab, sebab masing² selera x sama. Ada yg rasa awesome bila cite hantu hahaha.. tp yg suka Maharaja lawak sebelum ni ramai yg kata gelak samapi kuar air mata ekekke

Leave a Reply