10 Tips Untuk Menjimatkan Bateri Smartphone



Tips untuk jimatkan bateri Smartphone! Admin pasti ramai yang menggunakan Smartphone sekarang ni. Handphone paling cikai pun sekarang sekurang-kurangnya ada memory card dan kamera. Tengok lah betapa cepatnya teknologi berkembang! Admin masih ingat lagi semasa berada di darjah 4, admin guna handphone 3310 je.

Bagi yang menggunakan Smartphone, semestinya anda asyik merungut sebab bateri cepat habis kan? Jadi hari ini admin ingin berkongsi 10 tips bagaimana untuk menjimatkan bateri Smartphone dan penggunaan data. Ikuti gambarajah di bawah. Jika tidak jelas, klik pada gambar untuk besarkan.

HOT POST FORBLOGGER HARINI:



APA KOMEN ANDA?

0 comments:

Scroll to top