Gambar Perhimpunan Bersih 3.0

 

Gambar Perhimpunan Bersih 3.0 ok? disini kami sediakan beberapa gambar perhimpunan bersih 3.0 28 april 2012.

Manakala selebihnya video dan lebihan photo boleh dapatkan di official fan page forblogger (rujuk pada sidebar kami fan page box).

Gambar Perhimpunan Bersih 3.0

Sekadar bersantai dibawah ini adalah antara gambar perhimpunn Bersih 3.0 !!

Gambar Perhimpunan Bersih 3.0 2012
Perhimpunan Bersih
Gambar Bersih 3.0
Gambar Bersih Dataran Merdeka
Perhimpunan Bersih Malaysia
perhimpunan
Bersih 2012
Bersih Duduk Bantah
3.0
Gambar Bersih
Gmbar Bersih Kuala Lumpur
Perhimpunan Kuala Lumpur
Bersih POlis
 

Comments

  1. says

    cantik gambar last sekali :P

    sekarang ni, kucar kacir pendapat, fikiran, pandangan rakyat Malaysia yang kurang tahu macam aku ni.

    hmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmmm. tapi yes, aku sokong BERSIH, bersihkan election, tak bermakna aku sokong ambiga pkr pas bagai. aku nak election yang bersih.

    • selamat says

      melentuq buluh dari rebung.. Jgn nanti dah nak mati masih nk curi hak rakyat..g pantai pun mati lmas,g kedai kena colik, dgn polispun kena letup…mana tmpt selamat?

  2. says

    Saya harap jangan ada lagi kekacauan di semenanjung Malaysia, sebab negeri yang aman dan makmur akan rusak seperti negeri kami (Indonesia).

    Perlu diingat, jika Malaysia mengalami kekacauan maka seluruh rakyat Malaysia akan rugi dan negara kecil disekitar akan meraup keuntungan yang berlipat ganda.

    Salam.

  3. manusia says

    hahahha…sokong perhimpunan bersih….buang masa jee..tak dah faedah langsung…nak memburukan Malaysia dimata dunia adalah….konspirasi semata-mata….sy kagum jd anak Malaysia..sy berterima kasi pd pejuang kemerdekaan…dari dahulu hingga sekarang demi Malaysia tercinta…bagus-bagus dah aman…nak buat kecoh…wahai saudara sekelian yg terlibat perhimpunan bersih…jgn lah jd keldai politik jgn lah diperbodohkan sedarlah..demi malaysia tercinta….

  4. tonil says

    lebih baik aku gi mancing ikan dari pada join benda x senonoh tu..dgr cerita ada pihak tertentu bawak org luar negara dari sempadan malaysia-thailand gi join bersih..x malu btl la sampai gi upah org luar..diri sendiri pun x bersih nak tuntut benda yg bersih plak.. sememangnye dah bersih dah pun,cuma x boleh terima hakikat diri tu dah kalah nak cari jln lain pakai cara kotor tu..hakikatnya bersih kali ni sememang kalah sebab gagal menunjukkan perhimpunan aman sebaliknya peserta bersih yg mulakan provokasi dan keganasan..mereka tu dah sesat terkena fahaman syaitan..

    • IWC says

      Entahlah…nak kata election tak bersih, ada je negeri under PR menang….
      Takkan nak menang seluruh negara baru kata bersih dan suci kot…..

      Pada aku, ni alasan je….mempergunakan alasan BERSHIT untuk jadi “beruk matyeh”! Bukan la teruk sangat negara kita mcm yamen, libya yg nak mengamuk sakan….kalau betul2 perjuang untuk kepentingan rakyat, tak perlu semua ni….
      Ni rakyat jadi makin menyampah…..benda ni akan berulang, kalau PR menang pun PRU….sure pihak yg kalah buat demo pulak….gaduh, sesama sendiri, ni ke negara kita nak waris for next generation for the sake of 1 people?

      Came on…

Leave a Reply