Isteri Kedua Sham Kamikaze

Isteri kedua Sham Kamikaze ok? Tidak pasti akan kesahihan liputan isteri kedua Sham Kamikaze ini. Difahamkan bernama Nurul Halimin dan telah pun nikah sah.

Gambar dipetik dari blog hiburan artis rotikaya.

Isteri Kedua Sham Kamikaze

Kami pun seakan susah percaya akan berita yang dibaca dari rotikaya ini, namun ikuti liputann penuh perihal isteri kedua Sham Kamikaze dibawah yang dipetik dari rotikaya hari ini.

Isteri Kedua Sham Kamikaze Terbongkar

Lebih sebulan juga rotikaya simpan maklumat ini untuk mendapatkan kepastian dari beberapa pihak & mereka yang berkaitan.

Pertengahan Jan 2012, dunia hiburan kecoh dengan kisah yang mengatakan gitaris yang kini pendakwah sudah beristeri dua.

Sham Kamikaze pantas tampil lalu menafikan dakwaan itu selain berasa kecewa kerana dengan apa yang beliau lakukan sekarang, ada juga gosip yang melanda.

Menurut sumber mereka (rotikaya), identiti isteri kedua Sham Kamikaze telah lama di’kenalpasti dan wanita itu bernama Nurul Halimin Md Salleh yang berusia 32 tahun — mereka sah bernikah 16 Jan yang lalu.

Nurul Halimin atau lebih mesra di’panggil Min ini merupakan kakak kepada penyanyi Maulana dari Akademi Fantasia 8 (AF8).  Wanita manis ini didakwa janda dengan anak satu. Beliau merupakan seorang yang aktif di’Twitter.

Menurut sumber kami lagi (rotikaya), pernikahan Sham Kamikaze dengan Nurul Halimin masih belum di’ketahui oleh isteri pertama & keluarga Sham Kamikaze sendiri.

Bagaimanapun rotikaya puji sikap Sham Kamikaze mengambil keputusan untuk berkahwin dengan wanita yang bergelar ibu tunggal untuk membela nasib.

Jika identiti isteri kedua Sham Kamikaze ini benar seperti didakwa — menjadi satu persoalan kepada Sham Kamikaze adakah masih mahu merahsiakan perkahwinan kedua beliau sedangkan ianya suatu perkara yang baik? — Rotikaya.

Comments

  • Bakal Jenazah says

   cik mah2..
   dah puas kutuk?
   rupa paras cik mah mmg sempurna..
   beliau nk kawin ikut sunnah Nabi S.A.W. salah ke?

   kpd Shamril Salleh: Ujian yg ditimpa kpd manusia setimpal dgn imannya..harap anda bersabar

Leave a Reply