Lisa Surihani Dalam Filem Istanbul Aku Datang

Lisa Surihani Dalam Filem Istanbul Aku Datang

Lisa Surihani Dalam Filem Istanbul Aku Datang . Lisa Surihani merupakan pelakon utama yang telah membintangi filem terkini terbitan Red Films yang bertajuk Istanbul, Aku Datang.

Nama Lisa Surihani mulanya tidak disenaraikan sebagai pelakon, namun tuah menyebelahinya setelah pelakon utama, Fazura menarik diri dari membintangi filem Istanbul Aku Datang terbabit.

Lisa Surihani Dalam Filem Istanbul Aku Datang

Tomok dan Lisa

 

Lisa Surihani melakonkan watak seorang gadis yang terbang ke Istanbul, Turki demi bersama kekasih hatinya, akan tetapi telah menghadapi pelbagai ujian dan rintangan untuk meneruskan kehidupan beliau disana.

Selain Lisa Surihani, pelakon yang turut membintangi filem tersebut yang telah dijalankan keseluruhan penggambarannya di Turki ialah pelakon hebat dan berbakat, Beto Kusyairy dan penyanyi popular, Tomok.

Red Films pernah menerbitkan filem-filem yang terbaik seperti Pisau Cukur, Gol & Gincu dan Kami The Movie. Forblogger berharap agar garapan filem ini bakal meletupkan jumlah kutipan filem terbabit.

 

Malaysia Kini

Hi Malaysia Kini adalah Admistrator di webberita.com, dan SEO Warrior + Social Manager di forblogger.net news portal. Malaysia Kini juga adalah salah seorang Repoter dan Writter daripada lainnya. Organisasi kami ditegah menyebelahi mana² organisasi politik dan lainnya, hanya sekadar menyiarkan berita secara neutral dari pelbagai kategori.

One thought on “Lisa Surihani Dalam Filem Istanbul Aku Datang

Leave a Reply