Jayanegara Blog Lelaki Yang Mengamuk Di JPM

Jayanegara Blog Lelaki Yang Mengamuk Di JPM : jayanegara1234.blogspot adalah nama blog lelaki yang mengamuk dan mengaku sebagai Imam Mahadi di JPM semalam.

Jayanegara Blog Lelaki Yang Mengamuk Di JPM

 

Membaca blog jayanegara, mungkin agak memeningkan kepala, namun dengan sedikit pembacaan di setiap entri, “kemungkinan” ianya mampu memberikan sedikit bayangan kepada sifat sebenar lelaki ini.

Khalil Afandi Hamid, 47, bapa kepada seorang anak dan Muhdalina Ahmad, 28, ibu kepada 2 orang anak telah di tembak oleh pihak polis berikutan kes amuk yang terjadi di bangunan JPM Putrajaya semalam.

Terdapat satu tulisan di blog jayanegara yang mungkin memberikan jawapan kepada persoalan sama ada dia Imam Mahadi atau sebaliknya. Tulisan tersebut seperti dibawah;

Jayanegara Blog Lelaki Yang Mengamuk Di JPM

Setelah beberapa pencarian dilakukan lelaki ini juga mempunyai satu lagi blog baru, gilaapamanusia.blogspot, namun tiada entri yang dibuat. Kedua-dua suspek yang dikatakan menganggur itu mengenali antara satu sama lain sejak seminggu lepas.

Antara Kenderaan Yang Menjadi Mangsa semalam

Bagaimanapun, sebagai orang Islam marilah kita bersangka baik kepada lelaki tersebut (Khalil Afandi Hamid) yang telah meninggal dunia ketika sedang menerima rawatan di Hospital Putrajaya semalam. Al Fatihah kepada arwah, semoga roh beliau ditempatkan dikalangan umat Islam yang beriman..

 

Jayanegara Blog Lelaki Yang Mengamuk Di JPM

Leave a Reply