Ainan Tasneem Dan Kekasih Dikatakan Asyik Berkepit Di UNIMAP



Sebelum Admin bercerita mengenai Ainan Tasneem, diri ini mengucapkan tahniah kepada pasukan Kelantan yang berjaya menjulang Piala Malaysia semalam. Tahniah juga kepada pasukan ATM yang menunjukkan semangat juang yang amat tinggi. Game semalam memang sangat menarik. Hampir sakit jantung Admin dibuatnya.
ainan tasneem
Berbalik kepada cerita Ainan Tasneem, sebelum ini Ainan Tasneem pernah mengakui yang hatinya sudah pun dimiliki. Membaca B*pop hari ini, rupa-rupanya kekasih Ainan Tasneem turut sama belajar di UNIMAP. Menurut artikel tersebut, gelagat Ainan Tasneem yang selalu berkepit dengan kekasihnya di perkarangan asrama membuatkan ramai penuntut UNIMAP lain rasa tidak selesa.
ainan tasneem
Admin kepilkan sedikit sedutan daripada artikel tersebut untuk tatapan anda semua:-
Tapi, apabila Ainan dok berkepit dengan buah hati, malam-malam pun tak tahu nak balik lagi dan melepak di kedai makan depan asrama, tentulah ia menjadi buah mulut di kalangan penuntut. Mungkin Ainan dan kekasihnya tidak melakukan sesuatu yang jelek pada pandangan mata, tapi apabila anak dara malam-malam buta masih berkepit dengan lelaki, hishh.. kurang manis tu
Admin rasa, Ainan Tasneem dan kekasih hatinya itu mungkin sedang buat ulangkaji mata pelajaran. Diorang maybe study bersama-sama untuk menghadapi peperiksaan. Sambil-sambil itu dapatlah lepaskan rasa rindu di dalam hati. Ala, korang pun pernah study kat universiti dulu kan? Mesti pernah buat macam nie jugak. Tak gitu?

HOT POST FORBLOGGER HARINI:



APA KOMEN ANDA?

0 comments:

Scroll to top