Apex (Khairul Fahmi) Dan Leuniey Bakal Nikah 28 Disember

Apex (Khairul Fahmi) Dan Leuniey Bakal Nikah 28 Disember

Kali ini menerusi satu sidang akhbar yang dibuat oleh Apex atau Khairul Fahmi, pasangan itu telah mengesahkan akan bernikah pada 28 Disember 2012 ini.

Berita itu mengakhiri segala desas desus dan berita mengenai tarikh nikah pasangan Khairul Fahmi dan Leuniey.

“Saya mengalu-alukan kedatangan semua media untuk majlis pernikahan dan resepsi sebelah lelaki dan perempuan di Kelatan. Bagaimanapun, untuk majlis resepsi di Kuala Lumpur, hanya kenalan rapat saja yang bakal dijemput disebabkan majlis ini bakal diadakan secara kecil-kecilan saja,” kata Apex.

“Insya-Allah, saya akan bernikah pada 28 Disember depan dan 3 majlis resepsi bakal diadakan untuk perkahwinan saya ini. Dua majlis di Kelantan dan sebuah majlis lagi akan diadakan di Hotel Royale Bintang Damansara.

Bagaimanapun, keempat-empat majlis ini bakal disiarkan secara eksklusif oleh penyiar rasmi perkahwinan Apex dan Leuniey iaitu Astro Ria (saluran 104). Manakala ERA FM bertindak sebagai stesen radio rasmi persandingan Apex dan Leuniey di Hotel Royale Bintang, Damansara.

Kedua-dua pasangan dijangka akan dinikahkan di Kelantan di rumah Leuniey di Pasir Pekan, Tumpat, Kelantan, pada jam 9 pagi.

Sementara itu pada 30 Disember pula, majlis persandingan akan diadakan untuk sebelah perempuan bertempat di Hotel Renaissance, Kota Bharu Kelantan.

Majlis ini akan berkonsepkan Melayu Kontemporari dan akan bermula pada jam 8 malam.

Untuk majlis di sebelah lelaki pula, majlis persandingan akan diadakan dirumah Apex iaitu di Kampung Chenang, pada jam 1 tengahari bertemakan ala-kampung.– Info Artis & Sukanforblogger.net