Diana Danielle Kena Hentam Teruk Di Twitter Kerana Pregnant



Di twitter @dianadanielle teruk dihentam peminatnya yang menyindir beliau yang umumkan pregnant selepas hanya 16 hari berkahwin.
Diana Danielle ketika hari perkahwinan bersama mak dan adiknya.
Ada banyak lagi komen macam ni di twitter Diana Danielle. Bagi KepohGiler tak payahlah nak tambahkan tekanan pada Diana danielle yang baru mengandung ni kan. Kita doakan yang baik--baik je buat mereka berdua. ok?


HOT POST FORBLOGGER HARINI:



APA KOMEN ANDA?

1 comments:

Anonymous said...

Apalah yg nak diherankan kalau mengandung awal. Kamu boleh tanya doktorlah tentang kandungan dlm usia dua minggu. Lagipun cepat atau tak seseorg tu mengandung, brgantung kepada tahap kesuburannya. Siapa tau masa Diana kahwin tu mmg dah nak smpi masa period dia. Jadi bila lambat period dia, itu yang buat dia terus cek sama ada dia hamil ke tak. Kan dekat period adalah masa paling subur. nnti kalau dia kahwin bertahun2 tak juga mengandung, kepoh pla kamu kata dia mandul. manusia..manusia.

Scroll to top