Fasha Sandha -Tuah Dan Rezeki Buat Anak Yang DiKandung

Fasha Sandha -Tuah Dan Rezeki Buat Anak Yang DiKandung

SUBANG JAYA: Fasha Sandha yang kini sedang mengandungkan bayi sulungnya menyifatkan kehadiran bayi  itu memberikan tuah dan rezeki buatnya dan keluarga.

Menurut Nur Fasha Sandha Hassan atau Fasha Sandha, 28, berkata, walaupun dia sudah berehat daripada sebarang aktiviti lakonan, namun dia mendapat tawaran untuk menjadi duta kepada dua produk iaitu kecantikan dan barangan bayi.

“Alhamdulillah, anak ini memberikan tuah kepada kami sekeluarga. Ada sahaja rezeki yang datang. Contohnya, saya sudah ditawarkan untuk menjadi duta kepada dua produk selepas bersalin nanti.

“Malah, setiap perkara yang dilakukan mesti menjadi lebih mudah dan orang selalu mendahulukan saya daripada pelbagai segi apabila berada di luar,” katanya.

Malah menurut Fasha, tuah berkenaan turut dikongsi oleh suaminya Rizal Ashram Ramli atau Jejai, 36, yang mendapat tempat kedua dalam kejohanan Lamborghini Blancpain Super Trofeo Asia yang berlangsung pada 15 dan 16 November lalu.

“Ini merupakan kemenangan yang bermakna sejak mendapat tempat ketiga pada tahun 2004 dan saya percaya kejayaannya itu dek kerana rezeki anak yang dikandungkan ini.

“Selain itu, anak ini juga telah merapatkan hubungan silaturahim antara kedua-dua belah keluarga. Alhamdulillah,” tuturnya yang enggan mendedahkan jantina anak itu.

Dalam pada itu, Fasha berkata, selepas bersalin nanti, dia akan menjalani tempoh berpantang selama 100 hari.

Menurut Fasha, dia percaya penjagaan yang rapi selepas bersalin amatlah penting untuk mendapatkan tubuh badan asal.

“Saya lebih senang mengikut cara tradisional dalam berpantang, risau juga kalau berat badan naik,” ujarnya.- Info Artis @ forblogger.net