Sharnaaz Terima Surat Saman, Bakal Lantik Peguam

Sharnaaz Terima Surat Saman, Bakal Lantik Peguam

Sharnaaz Ahmad diberitakan telah menerima notis saman daripada penerbit filem Darah Panas iaitu S. Baldev ekoran insiden dia meninggalkan lokasi ketika penggambaran filem tersebut baru-baru ini.

Sharnaaz turut memberihu dia menerima surat itu pada Isnin lalu yang antara lain melarangnya berhubung dengan semua tenaga produksi filem berkenaan.

Menurut Sharnaaz Ahmad lagi yang kini berusia 27 tahun itu, setakat ini tiada sebarang perkembangan lagi berhubungan perakar tersebut kerana dia ingin berbincang terlebih dahulu dengan pihak peguam yang bakal dilantik untuk membalas notis tersebut.

Sebelum ini, dalam satu kejadian Sharnaaz turut didakwa telah menolak dan mencekik leher penolong pengarah filem itu, Mohd Hafiz Mat Ishak kerana dikatakan marah apabila terpaksa menunggu lama untuk mendapatkan pakaian bagi kegunaan penggambaran sehingga proses penggambaran bermula lewat.

Sharnaaz ketika ditemui enggan mendedahkan isi kandungan notis tersebut secara menyeluruh namun mengakui akan melakukan sesuatu bagi membersihkan namanya yang sudah tercalar.

Menurut Sharnaaz lagi, dia sebolehnya enggan membawa kes itu ke mahkamah dan sanggup untuk mengemukakan permohonan maaf secara terbuka bagi menyelesaikan masalah tersebut.

Namun dia yakin pihak produksi filem itu tidak akan membuat apa-apa untuk membersihkan namanya yang sudah tercalar.- Info Artis @ forblogger.net