Yuna Tertanggal Tudung & Bersama Teman Lelaki Baru


Yuna tertanggal tudung semasa buat lompatan untuk bergambar. Tu la lompat-lompat lagi.


Sebelum tu Yuna melompat dengan riang ria seperti kanak-kanak baru dapat aiskrim. Teringat KepohGiler pun macam tu masa kecil-kecil. Terasa bahgia sekejap.

Kepoh Giler jumpa gambar-gambar ni bukan main korek je okay tapi Yuna sendiri kongsikan dalam tumblr Yuna Take Photos ketika Yuna berada di Amerika. Siap amik gambar lelaki baru lagi yang penting bukan Qi.

Chris Vogel
Yuna Di Rome
Yuna Di San Francisco
Yuna solo
Chris "teman" baru Yuna
Ok la tu. Sama cantik sama padan. Mungkin Yuna ni memang suka lelaki hensem sebab Qi, ex boyfren sebelum ni pun not bad orangnya..

Ape pun tahniahlah Yuna bolot 3 award dalam Shout Award!



HOT POST FORBLOGGER HARINI:



APA KOMEN ANDA?

0 comments:

Scroll to top