Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala

Permohonan Online Rebat Telefon Pintar Rm200 Tergendala

PERMOHONAN online rebat telefon pintar RM200 2013 – Dua berita baik dan kurang baik berhubung permohonan online bagi rebat telefon pintar.

BERITA BAIK, permohonan sudah dibuka sebagaimana dijanjikan, ianya bermula pada Januari 2013 (sekarang).

BERITA KURANG BAIK, bagi yang ingin mendaftar dan membuat permohonan bagi rebat telefon 3g ber nilai Rm200 ini, anda boleh terus akses laman sesawang khas menerusi pautan link¬†komunikasibelia.skmm.gov.my ini. Namun malangnya buat masa ini laman sesawang tersebut dilihat ‘oveload’ yang mungkin disebabkan terlalu ramai yang mengaksesnya, hingga ianya tidak boleh dibuka kini.

Namun kami pasti bagi permasalahan ini, pihak berwajib akan menyelesaikannya secepat mungkin. Oleh demikian anda boleh mencuba di masa akan datang atau menunggu pengumuman berhubung isu ini. – Info Terkini @ Forblogger.net

Info Berguna Rebat Telefon Pintar

  1. Kelayakan Rebat Telefon Pintar RM200 Bajet 2013
  2. Senarai Telefon Pintar Yang Diberikan Rebat RM200

Black Hat

Hi Black Hat adalah admistrator dan SEO player di forblogger.net news portal. Black Hat juga adalah salah seorang Reporter dan Writter daripada lainnya. Organisasi kami ditegah menyebelahi mana² organisasi politik dan lainnya, hanya sekadar menyiarkan berita secara neutral dari pelbagai kategori.

2 thoughts on “Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala


Fatal error: Call to undefined function post_typesparklingupports() in /home/forblogg/public_html/wp-content/themes/sparkling/comments.php on line 65