Gaji kakitangan awam dan elaun perumahan naik

Kenaikan gaji kakitangan awam 2013 dan elaun : Berdasarkan sumber dalaman yang diterima dari Putrajaya, Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Razak berbesar hati untuk bertindak meluluskan kenaikan gaji kakitangan awam 2013 sekitar RM400 dan elaun perumahan dinaikkan kepada (antara RM350-RM450).

Dijangkakan kenaikan gaji kakitangan awam dan elaun perumahan (ETP) akan diluluskan pada seawal hari Khamis ini atau selewat-lewatnya 13 Mac 2013.

Dalam masa yang sama, CUEPACS dilihat akan terus mendesak kerajaan supaya mengkaji semula faedah pinjaman perumahan kakitangan awam sebanyak 4 peratus dengan menurunkan ia kepada satu peratus.

-Info Terkini @ forblogger.net

Black Hat

Hi Black Hat adalah admistrator dan SEO player di forblogger.net news portal. Black Hat juga adalah salah seorang Reporter dan Writter daripada lainnya. Organisasi kami ditegah menyebelahi mana┬▓ organisasi politik dan lainnya, hanya sekadar menyiarkan berita secara neutral dari pelbagai kategori.

One thought on “Gaji kakitangan awam dan elaun perumahan naik


Fatal error: Call to undefined function post_typesparklingupports() in /home/forblogg/public_html/wp-content/themes/sparkling/comments.php on line 65