Gambar-Gambar Yoona Malaysia yang Comel


Korang kenal tak Yoona SNSD aka Girl Generation iaitu kumpulan k-pop yang meletop-letop dengan kecomelan beliau? Tapi sekarang nie bukan dia yang admin nak diceritakan, tapi awek malaysia yang dikatakan ada mirip dengan muka Yoona tu. Dia nie kalau di skodeng kat twitter beliau, bernama RaBi'atul Afifah @Apple_Effa. Dengar kata aweks nie asal teganu. :D . Oleh kerana ramai blogger yang tulis entry pasal beliau, tak semena-mena followers dia meningkat dengan mendadak, (ite pun pollo jgk, harap dia pollo admin) kihkihh... Nah, kat bawah nie ada serba sedikit gambar dia untuk korang sendiri menilai sama ke tak, iras ke tak, so korang judge la sendiri. Gambar ni admin rembat kat twitter dia. Harap dia tak marah. :)


Yoona SNSD










-ceritaapakah

HOT POST FORBLOGGER HARINI:



APA KOMEN ANDA?

5 comments:

Anonymous said...

mana ada sama .. jauh beza sgt lah.. hidung,kening , keputihan, lebar senyuman semuanya xserupa..

fatihah nabilah said...

sama la .. cantil lagi :)

Anonymous said...

rasanyer ,, dy ni lagi comel

Anonymous said...

student hillcrest hahaha

Anonymous said...

dapat jadi bini aku, memay dok kuor umoh ar

Scroll to top