Kekasih Baru Fauziah Latiff?

Kekasih Baru Fauziah Latiff?

Lama tidak  dengar kisah terbaru Fauziah Latiff. Beberapa hari lalu, penyanyi juga pelakon ini mengirimkan dua keping gambar ke laman sosial Instagram yang menjadi asas gossip ini hari ini.

Selain itu,Dua keping gambar tersebut menunjukkan Fauziah Latiff bersama seorang jejaka yang salah satu gambarnya datang dengan caption Soulmate dan ini menimbulkan spekulasi di’kalangan peminat yang melihat.

Disamping itu,tidak dapat di’kenalpasti siapakah gerangan lelaki di’samping Fauziah Latiff ini tetapi dalam kedua dua gambar mereka tampak bahagia bersama.

Disamping itu ,peminat yang melihat gambar itu di Instagram juga meninggalkan komen positif mendoakan kebahagiaan pasangan ini selain ramai yang gembira Fauziah Latiff sudah bertemu seseorang yang boleh di’gelar soulmate.

Hujung Disember tahun yang lalu, Fauziah Latiff tampil menafikan yang beliau sudah berkahwin secara senyap senyap dengan seorang lelaki bergelar VIP selain berkata selesa hidup solo ketika itu. -Info Artis@forblogger.net

 

 

Black Hat

Hi Black Hat adalah admistrator dan SEO player di forblogger.net news portal. Black Hat juga adalah salah seorang Reporter dan Writter daripada lainnya. Organisasi kami ditegah menyebelahi mana² organisasi politik dan lainnya, hanya sekadar menyiarkan berita secara neutral dari pelbagai kategori.