Yuna & Big Bang Berkolaborasi Untuk Promosi Kakao Talk?

yunaSemakin murah rezeki penyanyi terkenal  ini jika benar berita ini.Yuna mengirimkan status terbaru beliau di Twitter baru baru ini dan berjaya timbulkan keterujaan peminat muzik pop Korea.

Selain itu,Yuna menyatakan pada 12 Mei 2013 lalu yang beliau baru sahaja tamat sebuah penggambaran untuk Kakao Talk dengan sebuah produksi di Los Angeles & di’sertakan hashtag penuh makna #KakaoTalkXBigBang.

Screen Shot 2013-05-13 at 10.10.19 PM

Disamping itu,kenyataan terbaru Yuna ini menimbulkan spekulasi beliau bekerjasama secara terus dengan kumpulan berpengaruh Big Bang untuk mempromosi aplikasi Kakao Talk yang memang popular di kalangan peminat.

Selain itu,Big Bang juga baru baru ini telah turun ke Jakarta untuk mempromosikan aplikasi ini & tidak salah jika berharap kumpulan ini akan turun sekali lagi ke Malaysia bertemu peminat mereka di’sini. -Info Artis@forblogger.net

Black Hat

Hi Black Hat adalah admistrator dan SEO player di forblogger.net news portal. Black Hat juga adalah salah seorang Reporter dan Writter daripada lainnya. Organisasi kami ditegah menyebelahi mana² organisasi politik dan lainnya, hanya sekadar menyiarkan berita secara neutral dari pelbagai kategori.

One thought on “Yuna & Big Bang Berkolaborasi Untuk Promosi Kakao Talk?


Fatal error: Call to undefined function post_typesparklingupports() in /home/forblogg/public_html/wp-content/themes/sparkling/comments.php on line 65