Neelofa Ditangkap Khalwat?


Gempar dengan berita pelakon cantik jelita, Neelofa ditangkap khalwat malam kelmarin. Kemudian perkhabaran ini dinafikan oleh pengurus Neelofa.

Pengurus Noor Neelofa Mohd. Noor atau Neelofa, Mohd. Amer Shafiq Khalip menafikan sekeras-kerasnya tentang berita pelakon berkenaan telah ditangkap khalwat malam kelmarin.

Amer berkata, pada malam pelakon tersebut dikatakan ditangkap khalwat, dia menemani Neelofa hadir ke majlis pelancaran Galaxy Mobile App di sebuah restoran terkemuka di Kuala Lumpur.

UPDATED:

Neelofa menerusi akaun Facebook nya memberikan komen dan penjelasan mengenai perkara tersebut.





HOT POST FORBLOGGER HARINI:



APA KOMEN ANDA?

11 comments:

Mohd Faizal said...

ou

Mohd Faizal said...

djhue

zack said...

tak hairan klau pompuan gini..memang dasarnya gitu..

safiuddinchrist said...

fuck you

Salahuddin said...

Perempuan murahan la katakan. Tengok pemakaian pun da taw. Harap tuan punya badan baca dan sedar. Terima kasih. :)

ayie said...

maruah bagai dedok ayam.ditabur,sekejap je hilang

shasha said...

tak baik la korg ckp mcm tu..cbe lau kna kt korg apa rse ane tau ni drg sje je wat cte krg sdp je dok mki hmun owg biase la dunia artis mcm2 owg bole fitnah..yg korg tau mki je pstu ckp ekot sdp mlut...

pensilkayu said...

dunia artis..klau cri mkn dgn jlan xdredhai..

saad abi waqas..tentera ALLAH said...

kite hnye mmpu berdoa die diberikan hidayah,jgn lah mghukum mnusie krne org yg byk buat dose pn bleh msuk syurge..moga die mndpt hdayah dari ALLAH..aminnn

Trisha said...

Safiuddinchrist bagus jugak kau ckp mcm tu,sbb kau ckp mcm fuck you nie bermaksud fokus utk capai kerjayaan you...terbaik sekali

Hensen Veeck said...

Unusual for one captured.

Scroll to top