Senarai Artis Wanita Dengan Pendapatan Lebih RM1 Juta Setahun


Senarai Artis Wanita Dengan Pendapatan Lebih RM1 Juta Setahun

Harian Metro edisi Ahad hujung minggu lalu mengeluarkan senarai lima orang selebriti wanita Malaysia yang berjaya mengaut pendapatan lebih RM1 juta setahun & menariknya mereka semua masih muda dan jauh perjalanan karier mereka dalam dunia hiburan.

Jika mereka kekalkan momentum & semangat yang ada dan tidak terbawa dek arus dunia hiburan yang bukan bukan (trust us, it’s not easy), masa hadapan kelima lima selebriti ini sangat cerah — dan istilah jutawan tidak akan lekang dari nama mereka.

Terima kasih kepada wartawan di Harian Metro, ini senarai 5 selebriti wanita Malaysia yang masih muda dan berjaya menjana lebih RM1 juta pendapatan setahun.
YUNA (RM5 Juta)

Yuna

Sumber: Kontrak album, duta produk, runut bunyi The Croods, konsert luar dan dalam negara, royalti, jualan album & butik IAMJETFUEL.
Shila Amzah (RM2.5 Juta)

Shila Amzah

Sumber: Kontrak di China, duta produk, royalti & jualan album.

 
Soo Wincci (RM1.5 Juta)

Soo Wincci

Sumber: Duta produk & badan kebajikan, persembahan dalam & luar negara.

 
Neelofa (RM1 Juta)

Neelofaa

Sumber: Produk kecantikan & duta pelbagai produk.

 
Najwa Latif (RM1 Juta)

Najwa Latif 2014

Sumber: Royalti muat turun nada dering, persembahan dalam & luar negara dan duta produk.

 

HOT POST FORBLOGGER HARINI:



APA KOMEN ANDA?

2 comments:

Puan Apit said...

# jom click page ini & nikmati habuannya # Jana income rm900 sehari tanpa modal. tuan/puan drpd berfacebook tak dpt hasil,baik berfacebook yang dpt hasil.Saya nak berkongsi 1 program dari US yang boleh buat income sampingan.Free register tiada apa2 bayaran dikenakan.Tiada tipu muslihat ( kalau anda rasa program ni menipu..anda tak rugi apa2 pun..anda tak keluar modal pun kan?) tak perlu cari org , tak perlu beli or jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu guna komputer sikit2.Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member.Lepas register anda terus dapat 25 usd x 3.4 = rm85.00.Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dkt facebook, Twitter dan sebagainya.Setiap org yang buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= rm 34.00 Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan di pos ke alamat rumah anda.register percuma sila
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=305066

Puan Apit said...

# jom click page ini & nikmati habuannya # Jana income rm900 sehari tanpa modal. tuan/puan drpd berfacebook tak dpt hasil,baik berfacebook yang dpt hasil.Saya nak berkongsi 1 program dari US yang boleh buat income sampingan.Free register tiada apa2 bayaran dikenakan.Tiada tipu muslihat ( kalau anda rasa program ni menipu..anda tak rugi apa2 pun..anda tak keluar modal pun kan?) tak perlu cari org , tak perlu beli or jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu guna komputer sikit2.Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member.Lepas register anda terus dapat 25 usd x 3.4 = rm85.00.Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dkt facebook, Twitter dan sebagainya.Setiap org yang buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= rm 34.00 Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan di pos ke alamat rumah anda.register percuma sila
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=305066

Scroll to top