PANAS! Selepas Tersebarnya Video Aksi Terlampau Akak di Butik Jubah Menyusu

Nasib baik ada yang merakam, aku dengar akak ni cakap dalam video ni, die kata “datang terus dapat baju”.

Korang dah tengok belum video yang viral sekarang kat media sosial, iaitu rakaman video dekat butik jubah menyusu popular Feedmilk https://www.facebook.com/thesiakapkeli/, ada sorang akak ni mengamuk dekat staff butik feedmilk ni sendiri.

Dalam rakaman 20 saat ni, aku dapat faham, akak ni macam tak puas hati sebab tak dapat beli jubah menyusu ni bila dah datang butik Feedmilk dekat Shah Alam. Tapi tak kan sampai mengamuk boleh tolak staff yang besar tu sampai terjatuh, lepastu selamber tolak PC dekat kaunter sampai terjatuh pecah , dan paling seram bila aku dengar bunyi cermin kaca pecah.


Dah tahu popular dengan baju menyusu, kenapa tak sediakan stock betul-betul, lain kali jangan bukak 30 je kuota, dah ada sampai 99,000 follower dekat Facebook, ada pulak follower sampai 47,000 follower di Instagram, patut dah boleh fikir, janganlah bukak 30 orang sahaja, paling kurang 300 orang.



Lepas aku ke facebook page diorang, aku jmpe gambar-gambar macam dekat bawah ni, ade cermin pecah, pc kat bawah, kotak bersepah.

Pandai-pandailah korang tengok sendiri videonya kat bawah ni:


Lepas aku selidik-selidik, ni rupanya gambar jubah yang popular dan buat akak ni tak puas hati sebab tak dapat jadi dealer. Boleh tahan la, memang cantik, simple..





Diorang dah bukak pengambilan ejen ni masa 28.5, tempoh hari. Sampai SOLD OUT dalam masa 1 jam.


Aku tengok memang ramai yang berebut nak jadi, sebab bila aku scroll-scroll post-post lama diorang, memang customer diorang terpaksa berebut bila ada new arrivals keluar, sebab Feedmilk ni memang dah popular.

Tapi mungkin akak ni tak puas hati, sebab tak dapat jadi dealer, akak ni terpaksa buat benda macam tu. Aku harap lepas ni Feedmilk bukak lagi la pengambilan dealer, sebab aku tak rasa akak tu je tak puas hati, lepas ni mesti ramai lagi berebut nak jadi dealer.

Ni pakej yang diorang sediakan sebelum ni, korang KLIK INI -- > http://goo.gl/forms/z9O2HU6ByjunHEA63, boleh la isi, mane tau nanti rezeki dapat jadi dealer Feedmilk ni.

Memang logiklah semua berebut jual jubah menyusu diorang ni #SelamberSelak , aku pun rasa stylo tagline diorang ni..huhu

Penafian: Artikel ini adalah advertorial dari pihak Feedmilk sendiri.

BACA JUGA: Gadis Cantik Bekerja Tukang Cuci Untuk Teruskan Pelajaran

Jangan lupa untuk LIKE Facebook MyBuletin

0 comment... add one now