Siapa Ada Duit Kertas RM1 Lama Jual Kepada Kami Sekeping RM12,000

Siapa Ada Duit Kertas RM1 Lama Jual Kepada Kami Sekeping RM12,000


"Siapa ada duit kertas RM1 lama dan ditandatangani oleh Aishah, jualkan kepada kami, kami akan beli sekeping RM12,000" - kata seorang pembeli.

Sesiapa yang ada simpan duit kertas lama RM1, duit syiling lama-lama korang mungkin boleh menjualnya dengan harga yang lumayan kerana ada ramai broker yang sanggup membeli dengan harga yang tinggi.

Siapa yang masih menyimpan duit kertas RM1 lama, kami disini berbesar hati untuk membeli wang ringgit lama tersebut dengan harga RM400 mengikut keadaan wang tersebut tanpa koyak.

Kami merupakan pelelong wang lama yang akan dilangsungkan di Singapura pada bulan Disember setiap tahun. 


Sekiranya anda masih memiliki dan berhasrat untuk menjualnya kepada kami, boleh PM atau whatsapp agent kami seperti di bawah:

SILA TINGGALKAN CONTACT NO ANDA MELALUI RUANGAN KOMEN, UNTUK MEMUDAHKAN PIHAK BROKER (KAMI) MENGHUBUNGI ANDA. TERIMA KASIH!

Group Jual Beli Duit Syiling Lama: facebook.com/groups/1793765667537793/

{ 182 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous December 7, 2016 at 9:25 PM
syiling rm 1 edisi khas PATA 1986 gambar penyu
0196266067
AnonymousAnonymous December 7, 2016 at 10:22 PM
0137457912 saya ada rm1 lama
YinYin December 7, 2016 at 10:36 PM
017-5659554 (yin)
saya ada duit rm2 yang lama
Nash Mira Nash Mira December 8, 2016 at 7:52 PM
salam sila whatsapp atau call sy kalau berminat .banyak lagi duit duit lama yg masih sy simpan 0197622757 (mira)
Muhd Haziq Muhd Haziq December 8, 2016 at 10:28 PM
saya ada duit rm1 syiling&kertas lama
dengan rm5 lama
Orangtua Punk Orangtua Punk December 9, 2016 at 12:14 AM
01137161776 saya ada rm2 sign tepi dn tngh dan rm 1 lama .. apa2 call o wassap
AnonymousAnonymous December 9, 2016 at 12:45 AM
01127211157 @ whatsapp 01119445298
I have 2 pieces of old rm1
AnonymousAnonymous December 9, 2016 at 1:51 AM
Saya ada rm 1,rm2,rm 5,rm 10 dan 50...pls watsapp i sanjiv 0103636514.
Khair Ismail Khair Ismail December 9, 2016 at 3:21 PM
Saya ade Rm 5 lama. Dan duit syiling lama 0137952958
Hairuddin Ahmad Bahruni Hairuddin Ahmad Bahruni December 9, 2016 at 5:43 PM
Whatsapp klau betul nk beli duet2 lame..
+601137041089
Ariff Hudson Ariff Hudson December 9, 2016 at 6:27 PM
Kalau duet 5 ringit lama n 10 ringit lma brape hrga plak ?
NurFatin Hasni NurFatin Hasni December 9, 2016 at 10:19 PM
0127335192, pm whatsapp klau nak tahu lebih lanjut.. Saye ad Duit lame..
Hilmi Bujal Hilmi Bujal December 10, 2016 at 5:29 AM
01133547842.. Saya ade rm10 dan rm2 lama.. Jika ade yg berminat untk membeli dan melihat gmbar keadaan duit boleh hubungi saya.. Benda terhad sapa cepat die dapat..
AnonymousAnonymous December 10, 2016 at 7:33 AM
Saya ada ada duit syilling C.V Broke tahun 1933 half cent.. offer harga
AnonymousAnonymous December 10, 2016 at 7:37 AM
Saya ada duit syilling Sarawak C.V Broke tahun 1933 half cent offer. 0198850608 Ren
Azlan Jr30 Azlan Jr30 December 10, 2016 at 5:59 PM
saya ada duit rm1 dan rm2 lama kalau mau call saya 0102337479
Master Seth Master Seth December 10, 2016 at 8:47 PM
RM1 Lama dan syiling 50 Sen
0111-0580807
Mahmur Taa Mahmur Taa December 10, 2016 at 9:04 PM
Saya rm 1,2,10 dan jugak 20 lama
Boleh call no 013-9117113 mahmur
mohdsaifulazm john mohdsaifulazm john December 10, 2016 at 9:41 PM
Mohd saiful saya semua jenis duit lama 01123254011
AnonymousAnonymous December 10, 2016 at 10:31 PM
Duit rm2 dengan rm1 sy ada banyak. 0176788710
AnonymousAnonymous December 10, 2016 at 10:55 PM
Sy ada duit lama rm1...duit kertas & duit syiling rm1 yg lama...016-980 9644
Ruth 7228 Ruth 7228 December 10, 2016 at 10:59 PM
Saya ada duit Rm1 Rm2
Rm0.50 yang duit lama
kery azhar kery azhar December 10, 2016 at 11:12 PM
Saya ad duit kertas rm1 rm5 rm10..0199772404 ws saya
umi suhailah umi suhailah December 10, 2016 at 11:12 PM
0122595513. Boleh ws saya jika mahu membeli. 😊
Normion Michelle Normion Michelle December 11, 2016 at 12:00 AM
Saya Ada rm1 lma Dan rm2 lama..,0138244514
Tadong Jubang Tadong Jubang December 11, 2016 at 1:54 AM
Sya ada duit RM1 LAMA..syiling pun ada..pm tpi klau nak..0136898237
Tujuh Titik Tujuh Titik December 11, 2016 at 3:34 AM
saya ada 50sen parit tengah.. 1ringgit lama 2ringgit..dan 10sen.. kalau mau ni no sya 01131471565
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 6:20 AM
Rm1 rm5 rm10 Wang lama. Aishah. 0125398229
Unknown Unknown December 11, 2016 at 6:23 AM
Sy ada duit lama rm1 nombor 01116374290
Zack Klleman Zack Klleman December 11, 2016 at 6:25 AM
Saya juga ada, tapi saya tk nak reveal no hp saya kat sini.. reply kalau serius...
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 6:27 AM
Salam.saya ada RM2 lama 6 keping..RM10 jgk ada. 0134485252 (whatapp) tq
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 7:31 AM
saya ada duit syiling 50 sen berparit tahun 1968. area kota kinabalu, harga rm100. 0143731672
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 7:46 AM
Saya ada duit kertas rm1 rm2 rm10 dan rm50 lama signature Aisyah. Koleksi Coin lama pun banyak ada coin rm100 coin rm200. Berminat boleh whatsapp saya 0145585546. Terima kasih.
Unknown Unknown December 11, 2016 at 8:25 AM
4 keping 50sen tahun 1967.fidz 0176209965
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 8:27 AM
Duit syiling 50sen tahun 1967 dan 1968 berparit... 0142035909
Eisya Gnanapragasam Eisya Gnanapragasam December 11, 2016 at 9:18 AM
Saya ada duit 10 ringgit yang lama,duit dalam keadaan baik,tidak berlipat dan tak kotor...berminat watsapp sy 0169159431,harga boleh dirunding
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 10:33 AM
0164016698 saya ada duit seringgit gabenor aisyah ..duit lama
Aishah Eddy Aishah Eddy December 11, 2016 at 11:37 AM
Sy ade Rm1 paling lama dn rm10 rm50 50 Sen lama pn ade.01139834807 aishah
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 3:16 PM
Sy ada byk duit lama2. 0139941383
Nadhir Raqib Nadhir Raqib December 11, 2016 at 3:30 PM
Saya ada syilling lama yg memang Susah dapat...pm/cl me 0142474336
dhia danish dhia danish December 11, 2016 at 4:02 PM
0198859036 azreen..saya ada menyimpan wang lama yg dikehendaki.
Nur ardilaNur ardila December 11, 2016 at 7:53 PM
saya ada duit syilling Rm1 dan Rm5. saya pun ada simpan duit kertas lama Rm1 sampai Rm10 boleh pm sya 0125793516
izat izhan izat izhan December 11, 2016 at 8:17 PM
Saya ada duit rm1 Dan rm2 yg sama macam dalam gmbr diatas,conditions cun,Dan coin 50sen 1967 yg terbelah dua,detail Dan gmbar 0133749266,harga xpyh smpai 12k pun xpe
Unknown Unknown December 11, 2016 at 9:33 PM
saya ada juga duit kertas rm1 lama..Ada yang nak beli ke
miss pinckiss miss pinckiss December 11, 2016 at 10:09 PM
Sya ada duit rm1 rnggit lma 2 keping dan 50sen berparit... Pm 01125212554
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 10:48 PM
Saya ada duit tahun 1945 sehingga ke 1993 -0192137229
jack jn jack jn December 11, 2016 at 10:54 PM
Saya ada banyak jenis duit syiling lama malaysia, borneo dan 20 keping duit 50sen bergeriji ada juga duit kertas lama rm1,rm2 dan rm 10, kol 0178544118, whatsapp pun boleh
AnonymousAnonymous December 11, 2016 at 11:16 PM
Saya Ade rm2 lama dua
Rm1 lama ada Satu
Ws 016-9835466
Hafiz Aiman Hafiz Aiman December 11, 2016 at 11:47 PM
Saya ada duit rm2 lama. 017-631-6818 - hafiz
Hafiz Aiman Hafiz Aiman December 11, 2016 at 11:47 PM
Saya ada duit rm2 lama. 017-631-6818 - hafiz
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 12:34 AM
Whatsapp 01139199537
Bermacam2 duit lama ada
AisyahAisyah December 12, 2016 at 12:43 AM
0199026156 saya ada koleksi duit syilling n kertas Dr zaman jepun lg Dr dlm msia n luar msia
MalMal December 12, 2016 at 1:32 AM
01110675029 rm1 lama
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 1:53 AM
Saya ada beberapa 50 sen bergerigi, whatapp me if you are interested to buy
0163322861
Unknown Unknown December 12, 2016 at 1:56 AM
Duit syiling rm1 gambar tun razak klu berminat
0133935633
Nazirul Ilya Nazirul Ilya December 12, 2016 at 2:10 AM
Saya ada duit lama Malaya and British Borneo tahun 1961..
Wasap Naz 0173308974
Khylerul Niezar Khylerul Niezar December 12, 2016 at 2:36 AM
Macam² jenis duit lama yg saya ada mcm yg pihak anda inginkan,.
No Tel: 0135057633
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 2:45 AM
Saya ada bermacam macam nilai syiling. Whatsapp 0126556560
greylysm pearl greylysm pearl December 12, 2016 at 5:46 AM
0143458907 rm2 lama 3 keping. duit syiling lama
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 6:06 AM
0126296922(whatApps) 01129141542 (call&Msg)
axmaxm December 12, 2016 at 7:05 AM
pm 0134646851. ade byk syiling lama n note lama. dan dh ade yg dijual.
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 8:22 AM
saya ada syiling & duit kertas lama.harga boleh di runding jika berminat whataps@call ke no 0142876700
snipe qd snipe qd December 12, 2016 at 8:22 AM
saya ada rm2 lama. berminat boleh whatsapp 01126032700 (Ashraf)
Norzed Basir Norzed Basir December 12, 2016 at 9:26 AM
0198430384 saya ada duit syiling 50sen thn 1967
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 11:08 AM
0132845423
2 Pieces of Old Rm1 with the tugu negara at the back
5 cent 1968 & 1980
10 cent 1976
20 cent 1981
Kuda Belang Kuda Belang December 12, 2016 at 11:20 AM
whatsapp 0178638587 saya ada duit $1 lama
Unknown Unknown December 12, 2016 at 3:05 PM
saya ada RM1 lama tanda tangan Aishah..emil saya muhamadsyarifuddinsalleh@gmail.com @ call 0175027950
MARDO MARDO December 12, 2016 at 5:13 PM
nak tanye kalo duit 50sen taon 70 atau 71 kalo jual berape ye
Samsuar Amir Samsuar Amir December 12, 2016 at 5:55 PM
Saya ada RM 1 RINGGIT LAMA dan RM 2 RINGGIT LAMA . Pm saya . Samsuar
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 9:44 PM
Duti rm 1 dan rm2 baru mental lg sy ade
Pm sy 01116306001
Cp Asmawi Cp Asmawi December 12, 2016 at 9:59 PM
Saya ada duit rm 2 ringgit
0183106242(cp asmawi)
AnonymousAnonymous December 12, 2016 at 10:27 PM
Saya ada duit rm2 belum potong
0193521460(pm saya)
siti khadijah Amran siti khadijah Amran December 12, 2016 at 11:44 PM
0178353789 . 50 sen berigi dan 20 sen tahun 1967
TenGku NaZmi TenGku NaZmi December 12, 2016 at 11:50 PM
sy ada rm50 4 keping. 3 sign gabenor ke 6, Ali abul hasan & 1 gabenor ke 5, ahmad bin mohd don. 01125612730 ws tengku nazmi
Zeffix NgZeffix Ng December 13, 2016 at 12:05 AM
Saya ada beberapa keping rm1 lama, rm2 lama dan rm5 lama. .Kindly Whatsapp to +6017-4406664 Zeffix Ng
AnonymousAnonymous December 13, 2016 at 1:23 AM
Whatsapp 0163057620..
*1 pcs RM1 siri ke-3 sign Ismail Md Ali
*1 pcs RM1 siri ke-6 (prefix - GY0789134)
Daniel Teoh Daniel Teoh December 13, 2016 at 1:49 AM
Saya ada duit lama RM1 & RM2, no hp 016-6557101 (Daniel)
AnonymousAnonymous December 13, 2016 at 3:45 AM
Sy ada rm 2 lama...0164178417
AgiladeswaryAgiladeswary December 13, 2016 at 5:41 AM
0163522372 WhatsApp me I have rm1 n rm5 n also 0.50cent coins
AnonymousAnonymous December 13, 2016 at 6:03 AM
Saya ade duit rm1 lama pm saya 0128340245
ihsan Awaluddin ihsan Awaluddin December 13, 2016 at 7:54 AM
saya ada seringgit sign aisyah. 0123465962
Afiz Hafiz Afiz Hafiz December 13, 2016 at 9:00 AM
Saya ada duit rm2 60 keping nak dijual.. Ni no cll 0172521954
Shauki Safwan Shauki Safwan December 13, 2016 at 3:43 PM
Whatsapp 0163057620..
*1 pcs RM1 siri ke-3 sign Ismail Md Ali
*1 pcs RM1 siri ke-6 (prefix - GY0789134)
Siti Aisyah Husin93 Siti Aisyah Husin93 December 13, 2016 at 4:03 PM
saya ada simpan duit kertas seringgit yang paling lama... pm 01114886282(alif)
kotak hitam kotak hitam December 13, 2016 at 7:24 PM
0198690214.. sy ada rm1,2,5 dan 50sen parlimen yg ad garis d tegh..
Unknown Unknown December 13, 2016 at 8:50 PM
Saya ada duit 50 sen tahun 1967. ( ada longkang ) pape msj atau ws 0189749951
elldwien mesho elldwien mesho December 13, 2016 at 10:41 PM
Saya wien de simpan note rm2..0126718568
Unknown Unknown December 13, 2016 at 10:42 PM
01112152175 saya ada beberapa keping. Mat
AnonymousAnonymous December 14, 2016 at 12:43 AM
Satu ada duit syiling lama & rm 1 lama... WhatsApp utk gambar² 0193338670 Pakli
Unknown Unknown December 14, 2016 at 1:26 AM
saya ada rm2 lame n rm1 lame..rm20 lme pon ada..rm5 syiling pon ada..mcm2 ada..wassap saya untuk detail 0187908053
AnonymousAnonymous December 14, 2016 at 6:07 AM
01115622374 - ada duit seringgit dan dua ringgit lama
AnonymousAnonymous December 14, 2016 at 8:10 AM
Saya ada RM1 dan RM2 lama. Contact number 0192057686 syam.
AnonymousAnonymous December 14, 2016 at 9:50 AM
01137596039 khaled
Siri no AJ 6955624
Steven RAJSteven RAJ December 14, 2016 at 10:08 AM
0174178330,raj
peilee chu peilee chu December 14, 2016 at 2:31 PM
I ada simpan waNg lama malaysia , singapore , brunie dan wang kertas masa jepun . Whatsapp me for interest 0188711907
AnonymousAnonymous December 14, 2016 at 3:36 PM
Sy ada duit lama contac no 0132904176 watsap sy tq
zankudai sankudai zankudai sankudai December 15, 2016 at 12:14 AM
says ada diut syiling 1$ parlimen
..pm 0166130164
AnonymousAnonymous December 15, 2016 at 3:03 AM
saya ada rm5 & rm10 sign Aishah . .
bleh ws sy 01121756755
ManoMano December 16, 2016 at 12:42 AM
I have all the countries old notes and coins,some 100 years ago.Buzz me if you wan buy.Thank you.
Nabila yalaniNabila yalani December 16, 2016 at 2:06 AM
0169726731
Unknown Unknown December 16, 2016 at 5:46 AM
Assalammualaikum. Saya mempunyai wang kertas seringgit lama dan dua ringgit lama.

PM:014~2536039[whatsapp]
'M.AIDIL WAFI'
AnonymousAnonymous December 16, 2016 at 8:16 AM
call or WA sy, syiling 50sen terbelah tengah, syiling 50sen parlimen, syiling rm1 tunku abdrahman, syiling rm1 lama, syiling jawi 4 malaikat, syiling kertas rm1 lama, syiling 20sen parlimen dll. 0184724317
elaine elaine elaine elaine December 16, 2016 at 5:46 PM
rm1 ali abul Hassan
sila WhatsApp 0182400017
AnonymousAnonymous December 16, 2016 at 8:25 PM
Saya ada duit rm1 lama dan syiling 50 berbelah tepi..dan syiling rm1..

0149874938
fauziah mahdzir fauziah mahdzir December 18, 2016 at 7:09 AM
Rm1,rm2,rm5 0189404401 johor bharu
AnonymousAnonymous December 18, 2016 at 5:26 PM
01126942283
Whatapps
Sya ada rm1 lma kertas punya
apit 94 apit 94 December 18, 2016 at 6:49 PM
Sya ada rm2 ringit lama bos..ada yg nk beli ker duet rm2 lama?berapa?pm wsap sya 0174315561
akokiew akokiew December 18, 2016 at 8:41 PM
saya ada 5 keping rm1 lama malaysia..whatsapp no 0178663651
apit 94 apit 94 December 19, 2016 at 8:26 AM
Saya pon ada duet 2 ringit lama..klau ada orang mahu beli duet lama 2 ringit boleh wsap sya 0174315561@call sya 0135003595
Unknown Unknown December 20, 2016 at 1:43 AM
I ADA DULU SYILING ZAMAN DAHULU..KALAU BERMINAT, SILA WHATUP SAYA DAN SAYA AKAN MENGHANTAR GAMBAR TERSEBUT....
Unknown Unknown December 20, 2016 at 1:43 AM
I ADA DULU SYILING ZAMAN DAHULU..KALAU BERMINAT, SILA WHATUP SAYA DAN SAYA AKAN MENGHANTAR GAMBAR TERSEBUT....
AnonymousAnonymous December 20, 2016 at 8:18 AM
0127969854 whassp only... singgit syiling n kertas, duit Lima posen belah tgh, duit kertas 10 ringgit lama..
Arfan Arshad Arfan Arshad December 20, 2016 at 10:28 AM
0183766774
Mcm baru kuar masih keras dan terjaga.. Nombor pon masih berturut.. Ada bnyak.. Minat? Call
AnonymousAnonymous December 20, 2016 at 10:39 PM
Saya bnyak wang kertas...call atau wasap 010 977 2088
AnonymousAnonymous December 22, 2016 at 3:31 AM
Mempunyai sekeping duit kertas 1 ringgit lama (017-8622636)
Joe Bija Joe Bija December 26, 2016 at 5:36 AM
Kalau betul whatsapp saya ada Rm10 -1keping..Rm1-2keping..$1-syiling kris ada 2.. . 0128787509
AnonymousAnonymous December 26, 2016 at 5:41 AM
Kalau betul whatsapp saya ada Rm10 -1keping..Rm1-2keping..$1-syiling kris ada 2.. . 0128787509
nurul amyra nurul amyra December 26, 2016 at 5:49 AM
Sy ada duit lama rm100 signature Gabenor Aisyah. Whatsapp sy kalau berminat 😊 -0173943012-
mas mas December 26, 2016 at 5:03 PM
Saya ada 0142366448 rm1 gabenor aisyah dan lain2
RidzuanRidzuan December 28, 2016 at 5:42 PM
Blh hubungi sy d talian 0146080104
Amirul Salihin Amirul Salihin December 29, 2016 at 3:16 AM
0108909593. Ada beberapa duit lama.
AnonymousAnonymous December 29, 2016 at 6:43 AM
Sy ada rm2 tandatangan ahmad bin mohd don..prefix pertama AZ.pm sy 0143434691
AnonymousAnonymous December 29, 2016 at 7:16 PM
0122605999 i also have. Please contact me.
Daim Daniliz Daim Daniliz December 30, 2016 at 2:03 AM
Saya Ad duit rm1 sprti di dalam gmbr. .
0183719664
AnonymousAnonymous January 2, 2017 at 1:45 AM
SAYA ADA WANG KERTAS LAMA RM2&RM5. JIKA BERMINAT PM WHATSAPP 0145724292..TQ